Champagneflaske 0,75L - Klar 560g, 29mm

Champagneflaske 0,75L - Klar

560g, 29mm

Varenr: 102898
24,-
-+
20+ På lager

Du er 2 500 kroner unna å få FRI FRAKT!*

Beskrivelse
Beskrivelse

OBS - sendes ikke i Posten - kun henting i butikk.
Champagneflasker 750ml til 29mm korker, naturkork eller plastkorker.


Elegant Champagneflaske / Ciderflaske 750 ml – Klar og Perfekt for Enhver Anledning

Vår klare champagneflaske på 750 ml er det ideelle valget som en ciderflaske, den er perfekt for å presentere din eksklusive champagne eller cider  på en elegant og sofistikert måte. Med sitt slanke og stilrene design, gjør denne flasken at din champagne eller cider skiller seg ut både på hyllen og på bordet.

Spesifikasjoner

- Volum: 750 ml
- Farge: Klar
- Høyde: 291 mm
- Diameter: 83 mm
- Vekt: 560 gram

Fordeler

1. Krystallklar Presentasjon: Den klare glassfargen gir et rent og elegant utseende, som lar den gyldne fargen på din champagne eller cider skinne gjennom og skape et innbydende førsteinntrykk.
2. Perfekte Dimensjoner: Med en høyde på 291 mm og en diameter på 83 mm, har flasken en balansert og sofistikert profil som gjør den enkel å håndtere og servere fra.
3. Solid Konstruksjon: Flasken veier 560 gram, noe som gir den en robust og solid følelse, perfekt for å bevare champagneens kvalitet og friskhet.
4. Allsidig Bruk: Passer både for profesjonelle vinprodusenter og hjemmebryggere som ønsker å presentere sin champagne med stil.

Hvorfor Velge Vår Champagneflaske?

- Høy Kvalitet: Laget av førsteklasses glass, sikrer denne flasken langvarig holdbarhet og pålitelighet.
- Estetisk Appell: Den klare glassfargen og elegante designet gjør flasken til et iøynefallende midtpunkt ved enhver anledning, fra bryllup til jubileer og andre festligheter.
- Optimal Bevaring: Flaskens design og materialer er nøye valgt for å bevare champagneens eller ciderens bobler og aroma, slik at hver servering blir en opplevelse i særklasse.

Gjør din champagne eller cider presentasjon uforglemmelig med vår klare 750 ml champagneflaske. Bestill i dag og gi din champagne eller cider den presentasjonen den fortjener!