CY17 - Premium Wine Yeast Perfekt for Aromatiske og Søte Viner

CY17 - Premium Wine Yeast

Perfekt for Aromatiske og Søte Viner

Varenr: 102179
49,-
Utsolgt (3 dager)

Du er 2 500 kroner unna å få FRI FRAKT!*

Beskrivelse
Beskrivelse

Mangrove Jack's CY17 Vingjær er en førsteklasses gjærtype som er spesielt utviklet for å produsere aromatiske og søte viner. Denne vingjæren er ideell for vinmakere som ønsker å skape viner med intens fruktighet og delikate aromaer. Enten du er en erfaren vinmaker eller en nybegynner, vil CY17 Vingjær hjelpe deg med å oppnå profesjonelle resultater hjemme.

Hvilke vintyper passer CY17 Vingjær til?

Mangrove Jack's CY17 Vingjær er spesielt egnet for en rekke søte og aromatiske vinstiler, inkludert:

Hvite viner: CY17 er utmerket for produksjon av søte og aromatiske hvite viner. Den fremhever de naturlige fruktige og florale notene i druesorter som Muscat, Riesling og Gewürztraminer, noe som resulterer i en rik og kompleks vinprofil.

Dessertviner: Denne gjæren er perfekt for dessertviner, der den gir liv til de intense, søte smakene. CY17 sikrer en jevn og kontrollert fermentering som bevarer de delikate aromaene og gir en balansert og fyldig vin.

Fruktviner: CY17 fungerer utmerket med ulike typer fruktviner, inkludert eple-, pære-, bær- og steinfruktviner. Gjæren bevarer de naturlige fruktaromaene, noe som gir en intens og smakfull vinopplevelse.

Champagne: CY17 er også velegnet for å lage musserende viner som champagne. Gjæren sørger for en ren og frisk fermentering, som resulterer i elegante og boblende viner med fine aromaer.

Hvorfor velge Mangrove Jack's CY17 Vingjær?

Aromaforsterkende: CY17 er kjent for sin evne til å fremheve fruktige og florale aromaer, noe som gir vinen din en intens og kompleks smak.
Høy alkoholtoleranse: CY17 kan håndtere et høyt alkoholinnhold, noe som gjør den ideell for sterke dessertviner og musserende viner.
Ren smak: CY17 produserer lite biprodukter under fermenteringen, noe som gir en klar og ren vin uten uønskede smaker.
Pålitelig ytelse: CY17 gir konsekvente resultater, slik at du kan være trygg på kvaliteten av hver batch du lager.
Enten du planlegger å lage en søt og aromatisk hvitvin, en rik dessertvin, en smakfull fruktvin eller en elegant champagne, er Mangrove Jack's CY17 Vingjær et fremragende valg. Denne gjæren gir deg fleksibilitet og kvalitet, og hjelper deg med å lage fantastiske viner med en intens aroma og smak.

Bestill din Mangrove Jack's CY17 Vingjær i dag og begynn å lage utsøkte viner hjemme!