M24 Versa Lager 10g Tørrgjær til øl 10g Mangrove Jack's

M24 Versa Lager 10g

Tørrgjær til øl 10g Mangrove Jack's

Varenr: 102949
59,-
-+
18 På lager

Du er 2 500 kroner unna å få FRI FRAKT!*

Beskrivelse
Beskrivelse

Mangrove Jack's M24 Versa Lager Yeast er en bunnfermenterende, nøytral lagergjær som er kjent for sin allsidighet og pålitelighet. Denne gjæren er ideell for hjemmebryggere som ønsker å lage øl med ren og krisp smak. Her er hvorfor du bør velge M24 Versa Lager:

Teknisk Fordel

Bunnfermenterende Gjær: M24 Versa Lager er en bunnfermenterende gjærstamme, perfekt for å brygge tradisjonelle lagerøl samt IPAer der en ren gjærprofil er ønsket.

Bredt Temperaturspenn: Denne gjæren fungerer optimalt innenfor et temperaturområde på 10-25°C (50-77°F), noe som gir stor fleksibilitet til å fermentere både ved kjøligere og varmere temperaturer. For best resultat, hold temperaturen mellom 10-20°C (50-68°F).

Høy Attenuasjon og Flokkulering: Med en høy attenuasjon på 78-84%, konverterer M24 effektivt sukker til alkohol, og den har medium flokkulering som bidrar til et klarere øl.

Fordeler for Smak og Kvalitet

Ren Smaksprofil: M24 Versa Lager produserer lave nivåer av diacetyl og svovel, noe som gir en ren og krisp smak, essensielt for tradisjonelle lagertyper.

Rask Fermentering og Redusert Modningstid: Denne gjæren tillater raskere fermenteringer selv ved høyere temperaturer, noe som betyr kortere tid før du kan nyte ditt hjemmebrygg. Den reduserte modningstiden går ikke på bekostning av smaken.

Bruksanvisning og Oppbevaring

Enkel Bruk: Dryss innholdet av en 10g-pakke direkte på inntil 23 liter vørter. Pass på at alt bryggeutstyr er grundig rengjort og desinfisert før bruk.

Oppbevaring: For å bevare kvaliteten på gjæren, oppbevar den under 10°C (50°F), helst i kjøleskapet.

Oppsummering

Mangrove Jack's M24 Versa Lager Yeast er det perfekte valget for hjemmebryggere som ønsker å lage høykvalitets lagerøl med en ren og krisp smak. Dens evne til å fungere godt i et bredt temperaturområde og produsere rene smaker gjør den til et utmerket valg for både nybegynnere og erfarne bryggere. Oppgrader bryggeprosessen din i dag med M24 Versa Lager Yeast og opplev forskjellen!