Deilig ingefærøl. Gir deg 23 liter med forfriskende ingefærøl med spark i.
Alkoholprosent: 4.4%
IBU: 12-18
Gjæringstemperatur: 20 - 25ºC
Sluttvolum:23 L
Gjær: Standard Ale Yeast 5g
Anbefalt bryggetilsetning: Mangrove Jack's pure liquid malt extract , Coobra Lys Maltekstrakt eller 1 kilo Druesukker (dextrose)
Ølsett fra ekstrakt krever basisutstyr til ølbrygging. F.eks. Startsett Platinum
A delicious golden Ginger Beer with a lingering ginger kick!
ABV Approx: 4.4%
IBU: 12-18
Optimal Fermenting Temp: 20 - 25ºC
Makes:23 L
Yeast: Standard Ale Yeast 5g
Brewing Sugar Required: Mangrove Jack's pure liquid malt extract , Coobra Lys Maltekstrakt or 1 kilo dextrose
Cold filled brewery pouch