2000376
/search
homebrew
Oppdaterer, vennligst vent...
Produkter
Totalt antall treff:
Se hele resultatet...
Kategorier
Merker
Merkenavn
Artikler
Antall artikler funnet:
MA33 - Premium Wine Yeast
Vingjær
49,-
Syrereduserende gjærstamme, perfekt til fruktige vin satt på egene frukter og bær.
MA33 utmerker seg til gjæring av viner satt på :
Rabarbra, Eple, Pære og Kiwi.
Passer også godt til viner satt på:
Bringebær, jordbær, aprikos, fersken og stikkelsbær
Anbefalt gjærinstemperatur : 18-27 ºC
Trykk her
for en oversikt over hvilken gjærstammer som passer til forskjellige frukter og druesorter på engelsk.
Acid reducing strain excellent for fruity white & blush country wines especially where residual sugars are desired. MA33 has the ability to metabolize between 30 and 35% of malic acid making this strain the perfect choice for country fruits which are naturally high in acid. Reducing malic acid will soften the wine and give a vin nouveau character for early consumption with a balanced palate.
MA33 is also noted for its production of fruity esters and fusel oils conferring fresh fruity character to the wine. There is an increased chance of Malolactic fermentation by lactic acid bacteria following MA33 fermentation. MA33 is a killer-sensitive strain. It is a good fermenter between 18 and 27C (64 -80OF), with a rapid onset to fermentation although can exhibit a slow late fermentation profile and may require aeration after 10 - 12 days. Will ferment up to 14% ABV. ethanol providing the pH is above 3.2.
Tilbehør
Alternativer
Artikler
Antall artikler funnet:
DIVERSE TILBUD
Gavekort
Kundesenter
Om oss
Kontakt Oss
Åpningstider
Logg inn
Ingen varer i handlevognen
Ingen varer i ordreboka
produkt
produkter
(
)
(
)
(
)
Til kassen
×
Aktiv leveringsdato
Leveringsdatoer
Ordre oversikt
Handlevogn
varer i handlevognen
Klikk her for å se alle
Handlevognen er tom.
Søk
Du er
2 500
kroner unna å få FRI FRAKT!*
Her er du nå:
Hjem
>
Råvarer
>
Gjær
>
Vingjær
>
MA33 - Premium Wine Yeast
MA33 - Premium Wine Yeast
Vingjær
Varenr:
446
49,-
-
+
Kjøp
17
På lager
Du er
2 500
kroner unna å få FRI FRAKT!*
Beskrivelse
Gå til kjøp
Kjøp
Beskrivelse
Syrereduserende gjærstamme, perfekt til fruktige vin satt på egene frukter og bær.
MA33 utmerker seg til gjæring av viner satt på :
Rabarbra, Eple, Pære og Kiwi.
Passer også godt til viner satt på:
Bringebær, jordbær, aprikos, fersken og stikkelsbær
Anbefalt gjærinstemperatur : 18-27 ºC
Trykk her
for en oversikt over hvilken gjærstammer som passer til forskjellige frukter og druesorter på engelsk.
Acid reducing strain excellent for fruity white & blush country wines especially where residual sugars are desired. MA33 has the ability to metabolize between 30 and 35% of malic acid making this strain the perfect choice for country fruits which are naturally high in acid. Reducing malic acid will soften the wine and give a vin nouveau character for early consumption with a balanced palate.
MA33 is also noted for its production of fruity esters and fusel oils conferring fresh fruity character to the wine. There is an increased chance of Malolactic fermentation by lactic acid bacteria following MA33 fermentation. MA33 is a killer-sensitive strain. It is a good fermenter between 18 and 27C (64 -80OF), with a rapid onset to fermentation although can exhibit a slow late fermentation profile and may require aeration after 10 - 12 days. Will ferment up to 14% ABV. ethanol providing the pH is above 3.2.
Copyright © 2024 Strømmen Hjemmebrygg AS - All rights reserved
Forretningssystem
og
nettbutikkløsning
levert av
Multicase™ Norge AS
Logg inn / Ny kunde
Registrer meg som kunde
DIVERSE TILBUD
Gavekort
Kundesenter
Om oss
Kontakt Oss
Åpningstider
Tilbake