GV7 Restart Yeast - Gervin Tørrgjær til Vin

GV7 Restart Yeast - Gervin

Tørrgjær til Vin

Varenr: 102953
39,-
-+
12 På lager

Du er 2 500 kroner unna å få FRI FRAKT!*

Beskrivelse
Beskrivelse

Gervin Yeast GV7, produsert av Muntons, er en spesialisert gjærstamme designet for å gjenstarte gjæringsprosesser som har stoppet opp eller er blitt trege. Dette gjør den ideell for bruk i vinproduksjon når det er resterende sukker som må fermenteres.

Egenskaper:

  • Formål: Ideell for å gjenstarte gjæring som har stoppet opp.
  • ABV Toleranse: Tåler opptil 15% alkohol.
  • Temperatur: Fungerer optimalt ved temperaturer mellom 15-25°C.
  • Pakkestørrelse: 5g sachet, nok for opptil 23 liter (5 gallons) vin.

Fordeler:

  • Effektivitet: GV7 er svært effektiv for å fullføre gjæringer som er blitt trege eller har stoppet helt. Dette sikrer at vinen får en jevn og fullstendig gjæring.
  • Kvalitet: Muntons gjærstammer er kjent for sin høye kvalitet og pålitelighet, brukt av både profesjonelle og amatørvinmakere verden over.

Bruksanvisning:

  1. Forberedelse: Dryss innholdet av en 5g sachet rett på overflaten av den forberedte vinmosten ved romtemperatur (maks 24°C). Det er ikke nødvendig å røre.
  2. Aktivering: For best resultat kan du aktivere gjæren ved å tilsette 1/2 teskje sukker til en glass med ca. 50ml varmt vann (ca. 20°C), dekk til og la stå i 15-20 minutter før du tilsetter i mosten.
  3. Gjæring: Rør vinen godt før tilsetting for å fremme en sterk og sunn gjæring.

Bruksområder: Gervin GV7 er egnet for alle typer vin, og er spesielt nyttig for viner med resterende sukker hvor gjæringen har stoppet opp. Dette inkluderer både røde og hvite viner, samt fruktviner.

Gervin GV7 Restart Yeast er en pålitelig løsning for å sikre at gjæringen fullføres riktig, noe som gir en stabil og kvalitetsrik sluttprodukt?