BAKIS® Tablets - Citron / Lime Vingjær

BAKIS® Tablets - Citron / Lime

Vingjær

Varenr: 102922
69,-
-+
5 På lager

Du er 2 500 kroner unna å få FRI FRAKT!*

Beskrivelse
Beskrivelse

Slutt på Fylla - Start med Bakis!

Har du noen gang våknet opp etter en festlig kveld og følt at hodet ditt er i en knipetang, magen er en berg-og-dal-bane, og kroppen veier et tonn? Vi har alle vært der. Men nå er løsningen her - Bakis brusetabletter!

Opplev en Morgen uten Anger med Bakis
Bakis er spesielt utviklet for å hjelpe deg med å komme deg raskt etter en kveld med litt for mye moro. Disse innovative brusetablettene er fylt med nøye utvalgte ingredienser som bidrar til å lindre kvalme, hodepine og tretthet, slik at du kan starte dagen frisk og opplagt.

Hvorfor Velge Bakis?
Effektivitet: Bakis begynner å virke raskt, slik at du kan føle deg bedre i løpet av kort tid. Formelen er designet for å gjenopprette kroppens naturlige balanse etter en natt med alkohol.
Enkel å bruke: Bare løs opp en brusetablett i vann, drikk, og la den magiske formelen gjøre jobben. Det er enkelt å ha med seg og bruke når som helst.
Naturlige ingredienser: Vi bruker kun naturlige ingredienser som kroppen din kjenner igjen og enkelt kan absorbere. Inneholder vitaminer, mineraler og elektrolytter som hjelper til med å gjenopprette energinivået ditt.
Vitenskapelig støttet: Bakis er utviklet i samarbeid med eksperter og støttet av forskning for å gi best mulig resultat. Hver ingrediens er nøye valgt for sin evne til å lindre symptomene på fyllesyke.


Bakis inneholder en potent blanding av:

Vitamin B-kompleks: Viktig for energiproduksjon og nevrologisk funksjon.
Vitamin C: Støtter immunforsvaret og hjelper kroppen med å kvitte seg med giftstoffer.
Magnesium: Reduserer muskelspenninger og hodepine.
Elektrolytter: Gjenoppretter væskebalansen i kroppen og bekjemper dehydrering.
Ingefær: Naturlig middel mot kvalme og magesmerter.


Slik Bruker Du Bakis
For best resultat kan Bakis tas både før og etter søvn.

Før du legger deg: Løs opp en brusetablett i et glass vann og drikk den før du legger deg. Dette kan hjelpe kroppen med å begynne restitusjonsprosessen mens du sover.
Når du våkner: Hvis du glemte å ta Bakis før du la deg, eller hvis du fortsatt føler deg dårlig om morgenen, løs opp en brusetablett i et glass vann og drikk den når du våkner.
Husk å drikke rikelig med vann og spise lett for å hjelpe kroppen din med å komme seg raskere.

Kundeerfaringer
Kari, 28: "Bakis har reddet mange av mine søndager. Jeg kan endelig våkne opp og føle meg produktiv igjen etter en kveld ute."

Jonas, 34: "Jeg var skeptisk til at noe kunne hjelpe mot fyllesyke, men Bakis fungerer virkelig. En brusetablett og jeg er klar for dagen!"

Ta Farvel med Fylla, Si Hei til Bakis
Ingen flere bortkastede dager på sofaen eller avlyste planer. Med Bakis kan du nyte kveldene uten å bekymre deg for morgenen etter. Si farvel til fyllesyke og hallo til en ny, bedre dag.

Klar for å oppleve forskjellen? Prøv Bakis i dag og ta kontroll over din morgen igjen!

Bakis - Din Redning Dagen Derpå!

Næringsinnhold:

Dextrose, surhetsregulerende middel (sitronsyre), natrium, fyllemiddel (sorbitol), kalium (350 mg, 18% av DRI*), klorid (274 mg, 34% av DRI*), inulin, vitamin C (askorbinsyre) (80 mg, 100% av DRI*), aromastoffer (sitron/lime), søtningsmiddel (natriumsackarinat), fargestoff (vitamin B2/riboflavin) (2 mg, 143% av DRI*). *Mengde og daglig referanseinntak per dose (2 tabletter).