Novum Rosévin 7 dagers Rosevin

Novum Rosévin

7 dagers Rosevin

Varenr: 1124
498,-
ikke på lager (10 dager)

Du er 1 500 kroner unna å få FRI FRAKT!*

Beskrivelse
Beskrivelse

Introduser en touch av eleganse til dine hjemmebryggingsopplevelser med Novum Rosévin-konsentratsettet. Dette allsidige settet tilbyr alt du trenger for å lage 21 liter delikat og aromatisk rosévin, perfekt for både nybegynnere og erfarne vinmakere som søker etter en enkel og tilfredsstillende vinproduksjon hjemme.

Premium Rosévin fra Novum

Vårt Novum Rosévin-konsentratsett inneholder 7 kg høykvalitets druekonsentrat, nøye utvalgt for å fange den autentiske smaken og aromaen av klassisk rosévin. Konsentratet inneholder allerede alt nødvendig sukker for optimal gjæring, slik at du ikke trenger å bekymre deg for tilsetninger. Med friske noter av røde bær og en hint av blomster, er denne rosévinen en fryd for sansene.

Rask og Enkel Vinproduksjon

Dette rosévinkonsentratet er designet for å være drikkeklart på bare 7 dager, men som med de fleste viner, vil smakene utvikle seg og bli enda bedre med ytterligere lagring. Dette gjør settet ypperlig for de som ønsker raskt resultat, samt for de som setter pris på en mer raffinert smaksutvikling over tid.

Komplett Sett

I pakken finner du alt som trengs for å produsere 21 liter velsmakende rosévin, unntatt vann. Settet inkluderer også et klarningsmiddel basert på skalldyr, som sørger for at din vin blir klar og tiltalende. Alle ingredienser er forhåndsmålt og klare til bruk, noe som garanterer en enkel og vellykket vinproduksjonsprosess.

Perfekt for Enhver Anledning

Enten det er en varm sommerdag, en festlig sammenkomst, eller en intim middag, passer Novum Rosévin perfekt til enhver anledning. Dette settet er også en ideell gave for vinelskere som ønsker å utforske kunsten å lage vin hjemme, med en særegen og populær vintype.
 

 "Novum rosévin hjemmevinsett", "rask hjemmelaget rosévin", "DIY rosévin kit",  "enkelt rosévinkonsentratsett".

Kjøp Ditt Novum Rosévin-konsentratsett i Dag

Ikke gå glipp av muligheten til å skape din egen utsøkte rosévin med vårt brukervennlige vinkonsentratsett. Bestill nå og ta del i gleden ved vinproduksjon med et kvalitetsprodukt som lover enestående resultater hver gang.