Fermoale New-E (Saccharomyces cerevisiae) 11,5g
Fermoale New-E er en ale-gjær av høyeste kvalitet som er "spesialdesignet" for å produsere en fruktig og juicy øl med fyldig kropp.
Gjærstammen er den samme som en av de mest populære new-england gjærstammene fra Whitelabs.
Fermoale New-E Er en komersiell favoritt for å produsere moderne hazy humlefokuserte øl.
Gjæret er det perfekte valget for humlefokuserte moderne og "hazy" pale ale og IPA.
Det gjør seg også godt i andre øl hvor man ønsker en økt fruktighet fra gjæret og kan passe fint inn i en engelsk brown ale, amber ale og ESB.
Spesifikasjoner:
- Flokkulering: Medium-Lav
- Anbefalt temperatur: 16-23°C (ideellt 18-22°C)
- Alkoholtoleranse: Medium-Høy (9-11%)
- Utgjæring: 65-70%
- Diastatisk: Nei
- Fenolsk: Nei
Anbefalt gjærmengde:
5-8g/10L ved temperaturer mellom 15-24°C
2,5-5g/10L for flaskekarbonering