4L glassballong med skrukork

4L glassballong med skrukork

Varenr: 102978
199,-
-+
4 På lager

Du er 2 500 kroner unna å få FRI FRAKT!*

Beskrivelse
Beskrivelse

4 liter Demijohn/Glassballong/vinballong i glass,
OBS høy fraktvekt - kvalifiserer ikke til gratis frakt.

Perfekt  for små batcher med vin, cider og annet. Laget av glass, som er et ikke-porøst materiale, og sørger derfor at ingen lukt eller smak absorberes fra tidligere innhold, noe som bevarer renheten og kvaliteten på drikken din. Den lille størrelsen gjør det enkelt å eksperimentere med ulike oppskrifter og smaker uten å forplikte seg til større mengder.

Glassdemijohner er enkle å rengjøre og desinfisere, noe som reduserer risikoen for kontaminasjon og sikrer at hver batch blir så god som mulig. Glass reagerer ikke kjemisk med innholdet, noe som er viktig for å beskytte smaken og kvaliteten gjennom hele fermenteringsprosessen. Den gjennomsiktige naturen til glasset gjør det enkelt å overvåke gjæringsprosessen visuelt, slik at du kan følge med på utviklingen uten å åpne beholderen.

Holdbarheten til glassdemijohner betyr at de kan vare i mange år med riktig håndtering, og de er motstandsdyktige mot riper og skader. Kapasiteten på 4 liter er ideell for små batcher, og gir deg fleksibiliteten til å lage prøvesmakinger eller spesialbatcher for eksperimentering. Dette er spesielt nyttig for hjemmebryggere som ønsker å prøve nye oppskrifter eller forbedre eksisterende.

I tillegg har glassdemijohner et klassisk og profesjonelt utseende som passer fint inn i ethvert hjemmebryggeroppsett. Enten du lager vin, cider eller andre ting, gir en demijohn på 4 liter deg kontroll og kvalitet i en praktisk størrelse.

OBS: Tåler ikke varmt vann. Pass på å kjøle ned væsken før overføring til glassbeholderen.

Spesifikasjoner
Åpning: 24 mm
Kapasitet: 4 liter
Klart glass
Enkel bærehalsløkke
Ikke trykk