Innledningsvis en maltrik sødme med smaker av toast, kjeks og nøtter etterfulgt av appelsin- og pærelignende fruktsmaker med en lett krydret ettersmak.
Alkoholprosent: 9%
Bitterhet (IBU): 22-28
Gjæringstemperatur: 20-28
Sluttvolum:10 liter
Gjær: Belgisk ale gjær 10 gram
Farge: Kobberfarget
Anbefalt bryggetilsetning: Mangrove Jack's pure liquid malt extract , Coobra Lys Maltekstrakt eller 1 kilo Druesukker (dextrose)
Ølsett fra ekstrakt krever basisutstyr til ølbrygging. F.eks. Startsett Platinum
Has an initial soft, malty sweetness with a toasty, biscuity, nutty malt flavour which is followed by an orange and pear-like fruitiness and relaxed spicy zest.
ABV Approx: 9%
IBU: 22-28
Optimal Fermenting Temp: 20 - 28ºC
Makes: 10 L
Yeast: Belgian Ale Yeast 10g
Brewing Sugar Required: Mangrove Jack's pure liquid malt extract , Coobra Lys Maltekstrakt or 1 kilo dextrose
Cold filled brewery pouch