GV3 Sparkeling Wine Yeast - Gervin Tørrgjær til Vin

GV3 Sparkeling Wine Yeast - Gervin

Tørrgjær til Vin

Varenr: 102954
39,-
-+
12 På lager

Du er 2 500 kroner unna å få FRI FRAKT!*

Beskrivelse
Beskrivelse

Gervin Yeast GV3, produsert av Muntons, er en spesialisert gjærstamme designet for å produsere sterke musserende viner og høyalkohol desserviner. Den er også ideell for å gjenstarte gjæringsprosesser som har stoppet opp. GV3 gir en nøytral og ren smaksprofil, noe som gjør den populær blant tradisjonelle ciderprodusenter og de som lager hjemmelaget musserende vin.

Egenskaper:

  • Formål: Ideell for sterkere musserende viner og høyalkohol desserviner.
  • ABV Toleranse: Tåler opptil 18% alkohol.
  • Temperaturområde: Fungerer optimalt ved temperaturer mellom 15-25°C.
  • Pakkestørrelse: 5g sachet, nok for opptil 23 liter (5 gallons) vin eller cider.

Fordeler:

  • Effektivitet: GV3 er svært effektiv for å oppnå en sterk og ren gjæring, noe som gir høy kvalitet på det ferdige produktet.
  • Allsidighet: Kan brukes til å lage forskjellige typer musserende viner, desserviner, og til og med cider, på grunn av sin nøytrale smak og høye alkoholtoleranse.
  • Pålitelighet: Muntons gjærstammer er kjent for sin høye kvalitet og pålitelighet, brukt av både profesjonelle og amatørvinmakere verden over.

Bruksanvisning:

  1. Forberedelse: Dryss innholdet av en 5g sachet rett på overflaten av den forberedte vinmosten ved romtemperatur (maks 24°C). Det er ikke nødvendig å røre.
  2. Aktivering (valgfritt): For best resultat kan du aktivere gjæren ved å tilsette 1/2 teskje sukker til en glass med ca. 50ml varmt vann (ca. 20°C), dekk til og la stå i 15-20 minutter før du tilsetter i mosten.
  3. Gjæring: Rør vinen godt før tilsetting for å fremme en sterk og sunn gjæring.

Bruksområder: Gervin GV3 er egnet for å lage musserende viner, høyalkohol desserviner, og cider. Det er også en utmerket gjær for å gjenstarte gjæringer som har stoppet opp, spesielt hvis dette skyldes høyt sukkerinnhold ved starten.

Gervin GV3 Sparkling Wine Yeast er en pålitelig løsning for å sikre en effektiv og kvalitetsrik gjæring, noe som gir et stabilt og smakfullt sluttprodukt?