Campden Tablets 100 stk E224, Campden

Campden Tablets 100 stk

E224, Campden

Varenr: 102865
98,-
-+
15 På lager

Du er 2 500 kroner unna å få FRI FRAKT!*

Beskrivelse
Beskrivelse

Perfekt for å desinfisere fruktmost og bevare viner eller cider.
 

Handcraft Supplies Campden-tabletter for bruk i vinproduksjon for å desinfisere fruktmost eller bevare vin/cider. Knus og doser i henhold til instruksjonene på etiketten.
 

Omtrent 100 tabletter i en forseglet og gjenlukkbar bøtte.
 

Inneholder natriummetabisulfitt.
 

Mer om bruk og dosering av Campden-tabletter:
 

Campden-tabletter er et essensielt verktøy i hjemmevinlaging og brygging av cider. De brukes primært til to formål: desinfisering av fruktmost før gjæring og som et konserveringsmiddel før tapping for å stoppe gjæringsprosessen og hindre oksidasjon. Tabletter er praktiske fordi de enkelt kan doseres og løses opp i væske.

Desinfisering av most: For å desinfisere fruktmost, knuses en Campden-tablett per 20 liter most og tilsettes direkte til mosten 24 timer før gjæringen starter. Dette dreper uønskede bakterier og villgjær som kan påvirke smaken på din vin eller cider.


Bevare vin og cider: Når din vin eller cider er klar for tapping, kan en Campden-tablett knuses og tilsettes per 20 liter for å bevare og stabilisere produktet. Dette hindrer videre gjæring og beskytter mot oksidasjon, som kan påvirke smak og farge negativt.


Søkevennlig tekst om Campden-tabletter: For hjemmebryggere og vinmakere er Campden-tabletter uunnværlige for å sikre kvaliteten på vin og cider. Ved korrekt bruk av Campden-tabletter kan man effektivt kontrollere mikrobielle prosesser, noe som fører til et bedre og mer stabilt sluttprodukt. Hvis du vurderer å lage din egen vin eller cider, er kunnskap om riktig bruk av Campden-tabletter essensielt for å oppnå ønsket resultat.